The SCHOOLDANCE 2014

05.05.2014 07:27

Do tanečnej súťaže organizovanej Edulab - om sa zapájame od jej prvého ročníka. V roku 2014 je to teda už po tretí raz. Každoročne organizátori prinášajú rôzne novinky a tou najväčšou je, že súťaž sa zmenila na medzinárodnú - videá pridávajú aj študenti z Čiech a Poľska. A v tomto roku sa nám podarilo nahrať na portál až tri tanečné videá, za ktoré môžete hlasovať a samozrejme vyhrať skvelé ceny.

V prvom videu hrá hlavnú úlohu Melissa z 1. AN. Natáčali sme ho v zasadačke školy a vidno, že mladá tanečnica naozaj vie, čo je in. Druhé video vzniklo po dlhých úvahách a naozaj kreatívnych nápadoch dievčat z III. AN. Tentoraz je hlavných protagonistov niekoľko - Kristína z I. AN, Janka z III. AN a Melissa z I. AN. Okolo nich je "komparz" - dievčatá z I. AN. Točili sme na nádvorí neogotického kaštieľa, kam sme sa dostali vďaka ústretovosti a ochote pracovníkov tamojšieho múzea. Videu prostredie dodalo na atmosfére. Ešte raz im veľmi pekne ďakujeme, že aj takto môžeme ukázať krásne miesta Galanty.

Tretie video patrí Rebeke z III. OP, ktorá spolu s tanečnou skupinou Calma vytvorila expresívne a nápadité tance vtipne skomponované do vynikajúceho celku.

Ukážme, že naša akola drží spolu,  hlasujme a vyhrajme!

Linky na hlasovanie nájdete na školskom Facebooku ;o))

-r-