Ideme do ďalšieho ročníka súťaže The Schooldance, ktorú organizuje EDULAB

31.01.2012 07:33

dovoľujeme si Vás osloviť s ponukou zapojiť Vašu školu do tretieho ročníka tanečnej súťaže The SCHOOL DANCE 2014, určenej pre všetky materské, základné a stredné školy.

V predchádzajúcich dvoch ročníkoch sa súťaže zúčast
nilo 468 škôl a tancovalo až 10 000 žiakov. Veľkým vyvrcholením bolo vystúpenie finalistov na pôde Európskej komisie za účasti vysokých štátnych predstaviteľov. Máte záujem zapojiť sa do súťaže? Stačí sa zaregistrovať, nahrať tanečné video a hlasovať. Možno sa práve Vaša škola dostane do finále v Slovenskom národnom divadle v Bratislave.

Rok 2014 prináša niekoľko noviniek. Prvou je účasť škôl z Českej a Poľskej republiky a vytvorenie slovensko-česko-poľskej verzie súťaže. LOCAL DANCE je druhou novinkou, v ktorej môžu žiaci tancom prezentovať folklór, tradície, zvyky, či významné udalosti v regióne školy. Súťaž bude aj v tomto roku obsahovať kategóriu zameranú na tvorbu interaktívnych materiálov, ktorými si žiaci nielen zdokonalia IT zručnosti, ale aj predstavia svoj región.

Zapojte sa do súťaže aj Vy. Ukážme žiakom, že škola nie je len miesto na učenie a že máme Slovensko naozaj radi. Prepojme spolu tanec, pohyb, kultúru a zlepšime IT zručnosti žiakov.

Tanečnú súťaž The SCHOOL DANCE 2014 prináša Nezisková organizácia EDULAB a tanečná akadémia Petra Modrovského a Jána Ďurovčíka, DANSOVIA.

Všetky informácie, ako aj podmienky súťaže nájdete na www.schooldance.sk. V prípade otázok kontaktujte organizátora súťaže e-mailom na schooldance@edulab.sk alebo telefonicky na čísle 02/321 99 121.


Tešíme sa na Vašu účasť v súťaži.

S úctou


Ján Machaj, riaditeľ
Nezisková organizácia EDULAB
jmachaj@edulab.sk